Bivša scijentologinja otkrila njihov stav o Nicole Kidman: "Srećom, umrijet će"

Foto: Guliver Image/Getty Images

SAM DOMINGO (51), snaha slavnog opernog pjevača Placida Dominga, nakon 22 godine napustila je scijentologiju, a o brojnim slavnim osobama s kojima je bila bliska za to vrijeme, kao i detaljima tajnovite Scijentološke crkve, progovorila je u medijima. 

Tvrdi da ju je na javno progovaranje potaknula činjenica da je posvojena kći Toma Cruisea Isabella postala zagovornica scijentologije u javnosti. Sam je tako odlučila otkriti da se život Isabelle i njenog brata Connora dramatično promijenio nakon što su se Tom Cruise i Nicole Kidman razveli 2001. 

Kaže da je dosad šutjela zbog odanosti prema Tomu i njegovoj sestri Cass Mapother s kojom je bila bliska, no "kad su počeli koristiti Isabellu, bilo mi je žao male". 

>>>Posvojena kći Toma Cruisea progovorila o scijentologiji i zahvalila ocu<<<

>>>Nicole Kidman o posvojenoj djeci: "Sami su odlučili biti scijentolozi"<<<

"Isabellu koriste za PR jer je kći Toma Cruisea. Nije pošteno to što rade njoj i Connoru. Oni nemaju izbora nego promovirati scijentologiju", rekla je Sam za Daily Mail. 

Nakon razvoda, kako tvrdi Sam, djecu se poticalo da se udalje od majke koja je smatrana nepoželjnom osobom. 

"Nisu imali izbora. Bili su indoktrinirani u scijentologiju i izolirani od svega", kaže ona. "Ne možeš biti protiv scijentologije ako si dio Tomove obitelji inače će te se odreći, pogledajte što se dogodilo s njegovom kćeri Suri." 

U intervjuu za Radar Online otkrila je i što scijentolozi misle o Nicole Kidman. 

"Nažalost, Nicole ne može biti spašena u ovom životu. No, srećom, ona će jednog dana umrijeti i onda ćemo je moći spasiti u sljedećem životu. Takvo je stajalište Scijentološke crkve", zaključila je. 

Pročitajte više