Bivša Spajsica otkrila: "Muž me mlatio i tjerao na seks utroje, a dadilja je zatrudnjela s njim"

 Foto: Instagram

BIVŠA Spajsica Mel B tvrdi da je njezin suprug Stephen Belafonte pravo čudovište te da ju je tijekom braka tukao, tjerao na seks utroje s drugim ženama i prijetio da će pustiti snimke njihovog seksa u javnost.

U listopadu 2007. godine, na večer njezinog nastupa u finalu emisije "Ples sa zvijezdama", dok se kući spremala za emisiju, Stephen ju je navodno rukama uhvatio oko vrata i počeo gušiti te je snažno bacio na pod. To je bio njegov "uzorak" ponašanja. "Kada bih postigla neki uspjeh, on bi me premlatio da mi da do znanja tko je glavni", stoji u iskazu pjevačice koji prenosi TMZ.

>>>Procurili detalji: Britanska aristokratkinja seksala se utroje s bivšom Spajsicom i njenim mužem?<<<

U srpnju 2012. godine, tijekom sudjelovanja u emisiji 'XFactor', ona je trebala snimiti jedan isječak s Usherom, zbog čega je Belafonte dobio napad ljubomore i udario je šakom u lice, rasjekavši joj usnicu. Kada ga je pitala kako će sad raditi s tom ozljedom, on joj je rekao da je na to trebala misliti prije flertovanja s Usherom, stoji dalje u njezinom iskazu.

U kolovozu iste godine Mel B je trebala nastupati na završnim svečanostima povodom Olimpijskih igara u Londonu, no Belafonte ju je udario zatvorenom šakom i bacio je na tepih. Vukao ju je po tepihu, zbog čega je imala opekotine na licu te je zatim prisilio da na Twitteru objavi da se ozlijedila trčeći u štiklama, tvrdi.

>>>Nakon vijesti o razvodu bivše Spajsice isplivala fotka "trojca" nje, muža i Kim Kardashian<<<

Njihova dadilja je navodno ostala trudna s Belafonteom koji je htio da zadrži dijete i da njih troje žive zajedno u istoj kući. No, predomislio se i zahtijevao od dadilje da ode na abortus te joj platio 300 tisuća dolara za "usluge". Riječ je bila o njezinom novcu, kaže pjevačica.

2014. godine pjevačica je bila pod ogromnim psihičkim i fizičkim stresom, stoji u iskazu, pa je u jednom trenutku popila cijelu bočicu Aspirina. Pokušala je nazvati hitnu, no on joj nije dao, već ju je bacio na krevet i vikao: "Umri kujo!".

Godinama ju je prisiljavao na seks utroje s drugim ženama te je ucjenjivao puštanjem snimki seksa u javnost ako to ne učini, kaže. Tvrdi i da ga je nekoliko puta htjela ostaviti, no on je prijetio da će joj "uništiti život i uzeti djecu".

Navodno kod kuće drži i pištolj koji mu je zabranjeno imati zbog otpužbe za nasilje nad drugom ženskom osobom, koje je počinio ranije. Isto je policiji navodno potvrdio i njegov brat.

Pjevačica je zbog svega toga zatražila zabranu pristupa njoj i djeci, koja je stupila na snagu u ponedjeljak, a Belafonte je morao napustiti njihov obiteljski dom.

Pročitajte više