Bivša supruga Billa Gatesa ima novog dečka, u vezi je s bivšim novinarom

Foto: Profimedia/Instagram

BIVŠA supruga Billa Gatesa Melinda French Gates upustila se u prvu romansu nakon razvoda od jednog od najbogatijih ljudi na svijetu.

Poznata filantropkinja posljednjih je nekoliko mjeseci u vezi s Jonom Du Preom, bivšim dopisnikom Fox Newsa koji sada radi kao stručnjak za komunikacije, piše TMZ. Nije jasno koliko dugo se par viđa, ali Du Pre i Melinda fotografirani su zajedno na utakmici Brooklyn Netsa i Boston Celticsa još u travnju. Par je također zajedno odsjeo u Pelican Hillu, hotelu s 5 zvjezdica u Newport Beachu u Kaliforniji.

Du Pre ima troje djece sa svojom bivšom suprugom Ginom: sinove Kaseyja i Jonnyja, koji su diplomirali na BYU, i kćer Jessie, koja je diplomirala na Sveučilištu Utah.

Razvela se prošle godine

Melinda i Bill finalizirali su razvod u kolovozu 2021. poslije 27 godina braka, samo tri mjeseca nakon što su objavili da se rastaju.

"Nakon puno razmišljanja i puno rada na našoj vezi donijeli smo odluku o prekidu braka", rekli su tada u zajedničkoj izjavi.

Bivši par osnovao je Zakladu Billa i Melinde Gates i izgradio je u jednu od najvećih dobrotvornih organizacija na svijetu, a Melinda je kasnije priznala da je povezanost njezinog bivšeg muža sa seksualnim prijestupnikom Jeffreyjem Epsteinom odigrala ulogu u njezinoj odluci da ga napusti.

Pročitajte više