Bivša supruga Hugha Jackmana pronašla utjehu u glumcu hrvatskih korijena?

Foto: Instagram/EPA

Glumica Deborra-Lee Furness pronašla je utjehu u kolegi sa seta Ericu Bani nakon što se razvela od Hugha Jackmana, s kojim je bila u braku dugih 27 godina. 68-godišnjakinja se vratila pred kamere te počela snimati detektivski film Force of Nature: The Dry 2.

Upravo se u ovom projektu zbližila s proslavljenim Banom, Australcem hrvatskih korijena, kojem je pravo ime Eric Banadinović. Iako je glumac 13 godina mlađi od nje, to ih nije spriječilo da razviju vrlo blizak odnos te većinu slobodnog vremena počnu provoditi zajedno.

"Ona i Eric uživali su u snimanju filma i uspostavili su prijateljski odnos od prvog dana. Jako ju je podiglo druženje s njim, kao i povratak na set", rekao je insajder za People.

"On je impresioniran njenim talentom"

"Eric joj je postao ogromna podrška i utjeha nakon što se poslije dugo vremena vratila glumačkoj profesiji. On je impresioniran njenim talentom, a ona za njega kaže da je zabavan i zgodan", dodao je.

Iako je u Bani pronašla izvor utjehe, zasad nema nikakvih naznaka da će prijateljstvo prerasti u nešto više jer je glumac u dugogodišnjem sretnom braku s Rebeccom Gleeson.

Podsjetimo, Deborra i Hugh zajedno imaju dvoje djece: Oscara (23) i Avu (18). Upoznali su se 1995. na setu australske TV serije Corelli te se jako brzo zaljubili. Deborra, tad već etablirana glumica, i Hugh, tada tek glumac u usponu, vjenčali su se manje od godinu dana kasnije. 

Pročitajte više