Bivša supruga Kevina Costnera želi veću alimentaciju: 129.000 dolara mjesečno je malo

Foto: EPA

Otuđena supruga Kevina Costnera Christine Baumgartner navodno želi da glumac dublje zavuče ruku u svoj novčanik kada je u pitanju mjesečna alimentacija za djecu tvrdeći da 129.000 dolara mjesečno nije dovoljno za održavanje životnog stila njihove djece.

U pravnim dokumentima koje je u petak dobio TMZ Baumgartner (49) navodno traži od suda da joj Costner (68) plaća oko 175.057 dolara mjesečno kako bi njihovo troje djece moglo živjeti isti stil života sa svakim roditeljem. Baumgartner navodno tvrdi u dokumentima da djeca žive sa svojim tatom u kompleksu na plaži vrijednom između 65 i 95 milijuna dolara i da putuju privatnim zrakoplovima dok su s njim na luksuznom odmoru.

Dizajnerica torbica tvrdi da bi glumac trebao plaćati više za alimentaciju "kako bi djeca mogla ići na slične odmore kad su s njom, a to je ispravno čak i ako isplate alimentacije također poboljšavaju Christinein stil života".

Smatra da je to "jednostavno standard koji zahtijeva zakon"

Baumgartner je dodala da je to jednostavno standard koji zahtijeva kalifornijski obiteljski zakon i da samo 175.000 dolara "neće biti dovoljno za repliciranje Kevinovog životnog stila, ali će biti dovoljno da joj omogući da djeci pruži životni stil koji je relativno usporediv".

Ovaj zahtjev dolazi nakon što je Baumgartner optužila Costnera za "uskraćivanje" dokaza o njegovim financijama u podnesku Vrhovnom sudu Kalifornije u ponedjeljak, koji je dobio People.

Baumgartner tvrdi da je glumac otkrio da je imao 102 milijuna dolara imovine 2004., kada su potpisali predbračni ugovor. Ali sada se, tvrdi ona, glumčeva neto vrijednost gotovo učetverostručila, na 400 milijuna dolara - s oko 24 milijuna dolara u gotovini.

Pročitajte više