Bivša žena Charlieja Sheena imala živčani slom pa je tukla djecu i završila na psihijatriji

Foto: REX/Shutterstock

BIVŠA supruga Charlieja Sheena, glumica Brooke Mueller, hospitalizirana je i nad njom će se obaviti psihijatrijsko promatranje, nakon što je navodno istukla svoju djecu te s njima pokušala pobjeći u nepoznatom smjeru, piše TMZ.

Prema riječima svjedoka, 39-godišnja Brooke Mueller ušla je u jedan bar u Salt Lake Cityju bosa i raščupane kose, a s njom su bila i djeca te dadilja. Navodno je došlo do svađe između nje i dadilje, a zatim je nasrnula na djecu.

Sve je dojavljeno policiji, no Brooke je s mjesta događaja pobjegla prije njihovog dolaska. Charlie Sheen odmah se obratio javnosti za pomoć, a Brooke je ubrzo pronađena. Policija ju je pronašla u SUV-ju, na cesti oko 100 kilometara od Salt Lake Cityja. Nju su odveli, a djecu odveli na sigurno.

Glumica je navodno doživjela živčani slom jer nije uzela lijekove koje inače koristi. Trenutačno je hospitalizirana te se nalazi na liječničkom promatranju, tvrdi People. S Charlie Sheenom bila je u braku od 2008. do 2011. godine, a od 2010. bila je na liječenju od ovisnosti o kokainu nekoliko puta.

Pročitajte više