Bivša žena Kevina Costnera ponovo ljubi. U vezi je s njegovim prijateljem

Foto: Profimedia

U SVIBNJU prošle godine svjetskim medijima odjeknula je vijest da se glumac Kevin Costner razvodi od Christine Baumgartner nakon 18 godina braka. Nakon mučne brakorazvodne parnice, Christine je ponovo našla sreću - i to s financijašem Joshom Connorom, Kevinovim prijateljem i bivšim susjedom sada razvedenog para.

49-godišnja Christine viđa se s Connorom otkako se rastala od Kevina, potvrdio je njezin prijatelj za magazin People.

"Josh je u početku bio samo prijatelj", dodaje izvor. Christine se, navodi, voli družiti s Connorom. "On je razvedeni otac i razumije kroz što je ona prolazila. Oboje vole ocean i život na plaži. To je nešto što Christine čini sretnom", rekao je prijatelj.

U kolovozu tvrdili da nisu ništa više od prijatelja 

Tijekom saslušanja o uzdržavanju djece u kolovozu 2023., Christinein odvjetnik John Rydell demantirao je glasine o romansi između njih dvoje. Tada je izjavio da je Connor njoj samo prijatelj i ništa više od toga.

Josh i Christine na Havajima u kolovozu 2023.

O novoj romansi oglasio se i još jedan izvor koji je rekao da Christine i Connor "hodaju, iako su prije toga imali čvrsto prijateljstvo." Budući da su Christine i Connor na "istom mjestu u svojim životima", dodaje, romansa bi mogla procvjetati. "Oni se jako zabavljaju zajedno", kaže izvor.

Inače, Christine i Connor snimljeni su početkom kolovoza na odmoru na Havajima. Strani mediji su tada pisali kako je Christine svojim potezom razljutila Kevina. "Muka mu je zbog toga. Ne zna što misliti niti kome vjerovati", otkrio je izvor za In Touch Weekly. 

Pročitajte više