Bivša žena nogometaša poručila WAGsicama: "Morate biti stvarno naivne ako..."

Foto: Profimedia/Press

55-godišnja Lizzie Cundy, tv-zvijezda i bivša supruga nogometaša Jasona Cundyja, komentirala je emisiju Married To The Game, koja će uskoro izaći na Amazon Primeu. Radnja serije fokusirana je na život žena nogometaša.

Lizzie je komentirala kako WAGsicama teško padaju selidbe u druge gradove kad njihovi partneri promijene klub. Objasnila je da žene na novoj adresi ne poznaju nikoga, a jezik im je često nepoznat. Osvrnula se na 26-godišnju Taylor Ward, koja u traileru za nadolazeću seriju počinje plakati nakon što joj suprug Riyad Mahrez kaže da se seli iz Manchester Cityja u Saudijsku Arabiju zbog unosnog ugovora.

"Selila sam se četiri puta u pet godina dok sam bila u braku s bivšim igračem Chelseaja Jasonom Cundyjem. Više me je potreslo kada bi mi moj osobni trener pomaknuo termin nego još jedan klupski transfer mog bivšeg supruga", rekla je Lizzie, prenosi Daily Mail.

Taylor Ward u seriji

"Taylor vozi svoj SUV Mercedes 4x4 G-klase, koji košta šesteroznamenkasti iznos, po otmjenoj stazi imanja dok se, bez imalo ironije, žali na to kako je transfer bio šok za sve i da je to brutalna strana nogometa. Žao mi je, Taylor, ali ne možeš se izvlačiti s 'jadna ja' dok si wagsica. Iako si možda imala svoje vrhunske interijere baš onakve kakve voliš, djecu u najboljim školama i konačno si otkrila savršen salon za nokte, ugovor o transferu može se dogoditi za samo nekoliko sati i moraš biti spremna otići u tren oka", dodala je Cundy.

"Žao mi je što vam to moram reći, ali igra jednostavno tako ne funkcionira"

Smatra da za nogometaša nema ničeg goreg od žene koja samo jadikuje i prigovara.

"Morate biti stvarno naivne ako pretpostavljate da će vaš suprug započeti i završiti svoju karijeru s istim poštanskim brojem. Žao mi je što vam to moram reći, ali igra jednostavno tako ne funkcionira", rekla je Lizzie pa se osvrnula na Victoriju Beckham. 

"Unatoč tome što je bila na vrhuncu vlastite karijere kao Spice Girl, prešla je cijelu planetu kako bi pratila Davida. Rano je naučila lekciju nakon što je napravila glupu pogrešku i nije otišla s njim poslije transfera u Real Madrid 2003., kada je došlo do njegove navodne četveromjesečne afere s Rebeccom Loos", ispričala je.

 

"Obrišite suze i prestanite kukati"

Ispričala je i da postoje loše strane života WAGsice. "Postoji stalna prijetnja jer druge žene pokušavaju zauzeti vaše mjesto u spavaćoj sobi", rekla je Lizzie pa ispričala svoju priču.

"Jason i ja smo se rastali kad sam otkrila da se viđa s mlađom ženom 2010. godine. Bili smo u braku 16 godina i imamo dva sina. Unatoč tome što sam cijelo vrijeme budno pratila sve što nam se događa u životu i bila prisutna, nisam mogla spriječiti da se to dogodi", rekla je.

"Dakle, moj savjet bi bio - wagsice, kada vaši muškarci dobiju transfer u drugu zemlju, obrišite suze, prestanite kukati i odite s njima. Ovo je život za koji ste se on, ali i vi založili", zaključila je Lizzie.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.