Bivša žena pop zvijezde ubila i spalila dadilju u dvorištu luksuzne kuće

Foto: Twitter

SABRINA QUIDER, bivša žena glazbenika, producenta i jednog od osnivača pop senzacije Boyzone Marka Waltona uhićena je sinoć pod sumnjom da je ubila dadilju svoje djece, a njeno tijelo spalila u vrtu svog milijun funti vrijednog doma na jugu Londona.

Roditelji koji su pratili svoju djecu iz škole primijetili su plamen u dvorištu 34-godišnje bogatašice, a ono što im je posebno bilo sumnjivo bio je čudan smrad dima koji se širio okolicom. Policija je stigla na mjesto zločina te u dvorištu pronašla tijelo koje je bilo toliko spaljeno da ga je bilo nemoguće identificirati. Prema priči susjeda, riječ je o 21-godišnjoj francuskoj dadilji Sophie Lionnet.

Sophie je sa Sabrinom i njenom djecom, šestogodišnjim sinom i trogodišnjom kćeri, živjela godinu dana, a Sabrina ju je navodno plaća samo 50 dolara. S obzirom na to da se predstavljala kao stilistica, šminkerica, modna dizajnerica i kantautorica koja uživa u luksuzu, susjedima je bio čudno da dadilji daje tako malen honorar. Na društvenim mrežama mogu se naći brojne fotografije Sabrine iz mondenih restorana i u društvu s prijateljicama. 

Sophie se željela vratiti u Francusku

"Sabrina je voljela izlaziti i uvijek se činilo da je puna novca. Sophie je bila iz siromašne francuske obitelji, bila je nesretna pa je prošlog mjeseca otišla spavati kod prijatelja. Kad je odlučila da se vraća u Francusku, morala je tražiti majku 40 funti da ima čime platiti put. Trebala je otići u ponedjeljak", rekao je izvor za britanske medije.

Dodao je da je Sabrina u društvu prijatelja uvijek bila nasmiješena, dok je sa Sophie bila potpuno drugačija.

Sabrina je uhićena na licu mjesta s 40-godišnjim Ouissemom Medounijem te je provela cijelu noć na ispitivanju u policiji.

Pročitajte više