Bivša žena Roda Stewarta ima 46 godina i izgleda nevjerojatno dobro

Foto: Instagram

BIVŠA supruga Roda Stewarta u mlađim je danima krasila stranice Sports Illustrateda, a nekoliko desetljeća kasnije i dalje je pravi komad. Rachel Hunter danas ima 46 godina, a osim što se u javnosti pojavljuje u seksi izdanjima, i na društvenim mrežama objavljuje provokativne fotografije.

Ova majka dvoje djece priznala je da je u prošlosti razmišljala o tome da se podvrgne plastičnim operacijama, jer je bila užasnuta svojim nelaskavim fotografijama objavljenim u tabloidima.

Iako nije skupila hrabrost za to, problematična područja svog tijela je skrivala pa je jedno vrijeme stalno nosila šalove kako bi skrila svoj podbradak.

"U stvarnom životu bila sam prilično zadovoljna svojim izgledom, no fotografije su me užasavale. Ljudi su komentirali zašto se ne riješim bora oko usta", ispričala je.

Mišljenje o svom izgledu promijenila je kad je počela raditi na novoj seriji nazvanoj "Tura ljepote Rachel Hunter". Serija koja će se početi emitirati 23. veljače u Australiji vodi gledatelje diljem svijeta i upoznaje ih s različitim oblicima ljepote te otkriva kako se ljepota definira u različitim kulturama.

"Nakon što sam krenula na putovanje i vidjela različite kulture, odbacila sam dotadašnji površni ideal ljepote. Ti ideali su stari i treba ih raspršiti. Ne potiče se prihvaćanje samih sebe kakvi jesmo", rekla je za Daily Mail.

Pročitajte više