Bivša žena se raspričala: Elon Musk pali se na plavuše i jako je okrutan

Foto: Instagram/Twitter

RAZVOD osnivača Pay Pala Elona Muska i njegove prve supruge Justine napunio je stranice tabloida. Justine nije skrivala da je povrijeđena razvodom od muškarca u kojeg se zaljubila tijekom studija pa se raspričala o njihovom braku.

"U proljeće 2008. godine moj bogati suprug Elon Musk, otac mojih petero sinova, predao je papire za razvod. Šest tjedana kasnije porukom mi je javio da je zaručen za lijepu britansku glumicu, koja se zbog njega preselila u Los Angeles", ispričala je Justine.

Ona i Musk upoznali su se tijekom studija, a Justine je za Marie Claire objasnila da nikad ne bi pala na muškarca poput Muska. No on nije prihvaćao ne kao odgovor, nastavio ju je zvati, a ona je nakon nekog vremena popustila. Ubrzo nije mogla zamisliti život bez Muska.

Uz njega je bila dok je bio ambiciozni student, a njegovim strelovitim usponom i rastom njegovog bogatstva njihov se obiteljski život urušavao. Musk je sve više pokazivao svoju bezosjećajnu stranu.

"Kad se obogatio našalila sam se da će me ostaviti zbog neke manekenke. Umjesto toga, on je kleknuo pred mene, na ulici", ispričala je.

Već na svadbi pokazalo se da u njihovom braku neće biti baš bajno.

"Dok smo plesali na svadbi, privukao me uz sebe i rekao da je on alfa u ovoj vezi. Rekao mi je i da bi me otpustio da sam njegova zaposlenica. Kad je naš sin Nevada preminuo s deset tjedana, nije mi dopustio da tugujem. Nije razumio moju potrebu da tugujem, optužio me za emocionalnu manipulaciju", ispričala je Justine.

Medicinski potpomognutom oplodnjom dobili su pet sinova, a njihov stil života bio je idealan.

"Imala sam životni stil iz snova, privilegiran i nerealan, ali Elon je bio opsjednut poslom, a duhom nikad nije bio prisutan", ispričala je.

Njihov brak završio je 2008. godine, kad je Justine doživjela prometnu nesreću. Kad se pogledala u ogledalo, vidjela je izblajhanu mršavu plavušu kakva nikad nije željela biti, tvrdi.

"Nikad me nije zanimao botoks, niti šminka. Nisam željela skrivati ožiljke od carskog reza. Elon me uvijek tjerao da budem plavuša", rekla je.

Nakon nesreće pokrenula je temu razvoda, no Musk o tome nije želio previše raspravljati. Pristao je kad je osigurao svoje bogatstvo.

Justine je potpisala ugovor kojim se odrekla svega, osim vile u kojoj su živjeli, a koja će postati vlasništvo njihovih sinova čim postanu punoljetni. Zapravo je ostala bez svega, no materijalno bogatstvo je nije zanimalo.

"Htjela sam jednakost, partnerstvo i ljubav. Onu koju smo imali prije njegovih milijuna", rekla je.

Danas s Muskom komunicira samo o njihovoj djeci i to putem njegovih asistenata. 

Pročitajte više