Bivši član domaćeg benda ostao bez kuće u potresu, kolege mole za pomoć

Foto: Facebook

MEĐU onima koji su u potresu ostali bez svog doma je i Danko Hajnić, bubnjar grupe Pirati. Članovi benda priskočili su u pomoć i pozvali dobre ljude da doniraju koliko mogu.

"Dragi naši, Ovo je bio dom našeg bivšeg bubnjara Danka Hajnića. Među obiteljima koje su izgubile dom, bila je i njegova. Apeliram na vas da im pomognemo, kao što bi i Danko sasvim sigurno pomogao svakome od nas da treba. Dolje je naveden broj računa Dankove sestre Mirne, na koji možete uplatiti sredstva za pomoć. Hvala Vam svima od srca! Mirna Hajnić PBZ Br. računa : HR2923400093219137931 Opis plaćanja : Pomoć za obitelj Hajnić (potres Petrinja)", napisali su.

Dragi naši, Ovo je bio dom našeg bivšeg bubnjara Danko Hajnic. Među obiteljima koje su izgubile dom, bila je i njegova....

Objavljuje Pirati OfficialČetvrtak, 31. prosinca 2020.

I rodna kuća Marija Valentića pretrpjela je veliku štetu u potresu u Petrinji. Valentić je već dva dana u rodnom gradu gdje radi na sanaciji, a njegovi roditelji su sinoć dobili kamp-prikolicu te više ne moraju spavati u automobilu.

"Hvala ovim divnim ljudima iz Novog Marofa (koje ne poznam) na posudbi kampice za mamu i tatu da mirnije pajke. Hvala i Juraju Šebalju na inicijativi", napisao je Valentić.

Pročitajte više