Bivši dečko Anne Hathaway još pati za njom: Ostavila ga je kad ju je najviše trebao


ANNE HATHAWAY uživa u ljubavi s dečkom Adamom Shulmanom te sve slobodno vrijeme provodi s njime. Njihovi prijatelji već su više puta ispričali medijima kako se par toliko voli da je brak neminovan, a sama je Anne izjavila da nikad nije više voljela. Ipak, prošlost je sustiže. Njezin bivši dečko Rafaello Follieri, koji boravi u zatvoru, progovorio je o tome kako mu je Anne slomila srce. Njegova najbolja prijateljica Melanie izjavila je za jedan časopis kako je Rafaello još uvijek slomljen, tri godine nakon prekida s Hathaway.

"Pričali su o zajedničkoj budućnosti, on se nadao braku i djeci s njom. Kad je uhićen, ona ga je jednostavno otpilila, nikad se više nisu čuli. Jako je povrijeđen, zvao ju je konstantno, bio je šokiran. Nije mogao vjerovati da mu je to napravila. Njemu je stvarno bilo stalo do Anne, a ona ga je samo ostavila kada mu je najviše trebala", izjavila je Melanie.

Follieri je uhićen 2008. godine zbog prijevara, a glumica navodno nije znala ni za što. Njegov odvjetnik okrivio je Anne za Follierove prekršaje. Naime, on je želio fascinirati stalno lijepu glumicu te se bojao da će ga ostaviti ako ne bude dovoljno bogat i mogao joj priuštiti sve što ona treba. Sa cijelim prekid Anne se nosila s osmijehom na licu, a danas se o svemu šali. Dok Rafaello provodi vrijeme u zatvoru, Anne proživljava najbolje dane u karijeri te je trenutno jedna od najtraženijih glumica u Hollywoodu.

Pročitajte više