Bivši dečko Kourtney Kardashian zabrinuo fanove izgledom, pišu da je jako smršavio

Foto: Profimedia

BIVŠI dečko Kourtney Kardashian Scott Disick snimljen je u javnosti nakon dugo vremena.

Fotografi su ga uhvatili ispred jednog restorana u Hollywoodu gdje je večerao s prijateljima. Obožavatelje je, naime, zabrinuo njegov izgled. Mnogi tvrde da 40-godišnji Scott izgleda znatno mršavije. Blizak izvor ispričao je za Daily Mail da je Disick koristio Ozempic, lijek za dijabetes koji se masovno koristi za mršavljenje.

"Nije bolestan i ne drogira se. Kourtney mu nikad ne bi dopustila da provodi toliko vremena s djecom da je u pitanju ovisnost", dodao je izvor blizak Scottu.

Inače, Scott je trenutno u vezi s 28-godišnjom Sarah Bauer, nakon što je prije nekoliko mjeseci prekinuo s Chloe Bartoli. S Kourtney Kardashian vezu je započeo 2006. godine, a zajedno su bili više od 10 godina. Dobili su troje djece - sinove Masona i Reigna te kćer Penelope. Nikada se nisu vjenčali.

Njihova veza okončana je 2015. godine, kada je Kourtney ostavila Scotta na Dan nezavisnosti. Uzrujalo ju je navodno njegovo ponašanje, a blizak izvor otkrio je tad da je "Kourtney uvijek čuvala leđa Scottu i bila na njegovoj strani, no s troje djece više nije mogla trpjeti njegovo ponašanje".

Ovako je Scott Disick izgledao prije manje od dvije godine

Pročitajte više