Bivši menadžer: Ceca je pokvarena biseksualka koja je pokušala ubiti mog brata i mene

ESAD SAMARDŽIĆ, bivši menadžer Cece Ražnatović, iznio je niz optužbi i teških riječi na račun svoje bivše štićenice, koja se, po njegovim riječima, koristila različitim "metodama" kako bi uspjela u glazbenom svijetu. Tjedniku Arena ispričao je kako je Ceca od pjesmuljka "Cvetak zanovetak" došla do statusa najveće srpske zvijezde, a na tom je putu, prema njegovim riječima, bilo svega osim poštenja.

"Pjevala je loše, ali bila je spremna učiniti sve da postane zvijezda. Mene je pokušala pridobiti lukavstvom, pri prvom susretu pokazala se kao laka žena", priča 49-godišnji Esad Samardžić i dodaje kako ju je na samom početku njihove suradnje "okrenuo u garderobi diskoteke". Nakon što se upustila u romansu s njegovim bratom Harom, obojica su, kaže, jedva sačuvali živu glavu.

Ceca Esadovog brata vezala u podrumu?

"Nekoliko puta su Arkanovi zločinci dolazili u Švicarsku namjeravajući likvidirati mojega brata i mene. Čak nas je i švicarska policija upozorila na to", tvrdi Samardžić i dodaje kako su mu brata u jednom beogradskom podrumu svezali za noge i "davali mu samo jabuku dnevno".

"Uvijek se ponašala kao drolja i tko ju je htio iskoristiti mogao je vrlo lako. Nije samo laka žena, Ceca je i biseksualka, osim s muškarcima spavala je i sa ženama. Dobro poznajem jednu njezinu partnericu, udana je i živi u Italiji. Mislim da su još u vezi, a po sadašnjem Cecinom ponašanju Talijanka joj nije jedina", priča Samardžić, ističući kako se na ovaj medijski istup odlučio isključivo zato da bi njezina (mnogobrojna) publika doznala "koliko je prljav njezin put do zvijezda".

D.K.

Pročitajte više