Bivši menadžer Ray J-a tvrdi: Postoji nastavak kućnog videa s Kim, bolji je od prvog

Foto: Instagram

WACK 100, čije je puno ime Cash Jones, tvrdi kako postoji nastavak snimke seksa pjevača Ray J-a i Kim Kardashian, piše Us Weekly. Wack je bivši menadžer Ray J-a, s kim je Kardashianka snimila kućni video 2002. godine. 

O cijeloj situaciji oglasio se Ray J. 

"To nije nimalo kul. Trudim se biti skroman i zahvalan na svim blagoslovima koje imam. Kako mogu pokazati osobni rast i zrelost ako se takve stvari stalno događaju? Sada sam otac i moj je posao da budem sjajan roditelj svojoj djeci i da mi ona budu na prvome mjestu. To je jedina poruka koju želim poslati", rekao je Ray, koji sa suprugom Princess Love ima dvoje djece.

Embed from Getty Images

Na Wackove izjave je reagirao i Marty Singer, odvjetnik Kim Kardashian.

"Tvrdnja da postoji neobjavljena snimka seksa nedvojbeno je lažna. Žalosno je da ljudi iznose takve tvrdnje samo kako bi pokušali steći svojih 15 minuta slave", rekao je Marty, koji negira postojanje nastavka snimke seksa Kim i Raya. 

Wack tvrdi da snimku ima spremljenu na računalu, da je slikovitija i bolja od prve te da bi je rado pokazao bivšem suprugu Kim Kardashian Kanyeu Westu.

"To je majka njegove djece", rekao je Wack. 

Podsjetimo, Kim i Ray J snimili su kućni video 2002. godine, a u javnost je procurio 2007. godine, netom prije prve sezone showa Keeping Up With The Kardashians.

Pročitajte više