Bivši model Victoria's Secreta: "Zlostavljali su me i tjerali da mršavim"

Foto: Instagram

BRIDGET MALCOLM, bivša manekenka Victoria's Secreta, na TikToku je objavila video u kojem tvrdi kako brend ima loš utjecaj na modele te je njihov pokušaj prihvaćanja raznolikosti i osnaživanja žena prikazala kao "šalu".

Brend se godinama suočavao s kritikama, a u TikTok videu s naslovom "malo prekasno, Victoria's Secret", Malcolm je ispričala koliko je njezino zdravlje bilo narušeno te kako je bila pothranjena dok je šetala modnim pistama.

 

"Pronašla sam svoj grudnjak s revije Victoria's Secreta iz 2016. godine. Ovo je veličina 30A, a sada sam na 34B. Sada mi je tijelo zdravo", ispričala je Bridget u videu koji se brzo proširio internetom. 

Ona je jedna od najglasnijih modela koja osuđuje popularni brend donjeg rublja i manekensku industriju u cjelini. Prvi put je o Victoria's Secretu progovorila prije tri godine, kada je za Harper's Bazaar ispričala sve svojem poremećaju u prehrani zbog kojeg ima probleme s probavnim sustavom te joj je uzrokovao anksioznost. 

U jednom od svojih videa ispričala je kako su je agenti brenda poticali na kokain, seks i neprestano je tjerali da mršavi. Tvrdi kako ju je jedan stariji muškarac više puta seksualno zlostavljao, zbog čega je naposljetku patila i od depresije. 

@bridgetmalcolm

My Q and A is open to anyone who wants to ask me anything. But this is why I haven’t spoken up before now.

♬ original sound - Bridget Malcolm

Iz Victoria's secreta Bridget je otišla 2019. godine, a danas radi s brendovima s kojima se osjeća sigurno te je odlučila o svemu progovoriti nakon što se oporavila. 

Pročitajte više