Bivši muž Nine Morić: "Uhitili su me pred očima mog sina, progone me"

Foto: Instagram

FABRIZIO Corona dao je svoj prvi intervju nakon izlaska iz zatvora. Bivši muž Nine Morić u zatvorskoj je ćeliji proveo 16 mjeseci, a uhićen je nakon što je u stropu njegove kuće pronađeno 2,5 milijuna eura u kešu. Corona godinama ima problema sa zakonom, a nakon brojnih tužbi za ucjenu i iznudu novca, u zatvoru je završio zbog utaje poreza. 

"Uhitili su me jer sam ja Corona. Bilo je strašno, odvjetnik me nazvao i rekao mi da dolaze po mene. Imao sam dva sata da se oprostim s majkom i djetetom. Uhitili su me pred očima sina, zbog poreza", započeo je Corona svoju ispovijest za Corriere Della Serru u prvom intervjuu nakon što je izašao iz zatvora.

"Taj novac je bio tamo od ožujka 2012. i predstavljao je nekakvu sigurnost za slučaj da se nešto dogodi. To je bila mirovina za mojega sina. Da, to je zločin. Ali kakav? Porezno kazneno djelo za koje nikad nitko nije uhićen ili završio u zatvoru. Kazna za utaju poreza ne bi trebala biti zatvor, a to čak i nije bila utaja", rekao je Corona.

Corona je progovorio i o ženama u svom životu. Nakon izlaska iz zatvora prekinuo je vezu sa Silvijom Provvedi koju je, kako kaže, zapostavio zbog posla. Novinari su ga pitali i za Belen Rodriguez.

"Volim je i voljet ću je uvijek, iako nisam zaljubljen u nju", rekao je.

Pročitajte više