Bivši par Kolar i Ferlin nakon godina izbjegavanja zajedno vodili program

Foto: Cropix

BARBARA KOLAR i Robert Ferlin sinoć su zajedno vodili program 30. godišnjice rada i djelovanja Hrvatske turističke zajednice, što je mnoge iznenadilo budući da je ovaj voditeljski par nekada bio i ljubavni par.

Zajedno su u vezi bili čak pet godina, od 2001. do 2006., a Barbara je nedavno nakon dugo vremena, nakon što se s Ferlinom ponovo susrela u showu Zvijezde pjevaju, za medije progovorila o njihovom prekidu.

"S njim sam komunicirala gotovo isključivo tijekom proba i emisija. No, odrasli smo ljudi koji se nisu razišli u zloj krvi pa nema razloga sumnjati da bismo i izvan svjetala pozornice lako našli zajednički jezik za šalu i smijeh", ispričala je voditeljica za Story.

"Nakon toliko godina nema smisla podgrijati ni sarmu, kamoli osjećaje"

"Moram ipak priznati da mi je interes javnosti u smislu našeg eventualnog emotivnog odnosa 16 godina kasnije, iako očekivan, bio pomalo smiješan - nakon toliko vremena nema smisla podgrijavati ni sarmu, a kamoli davno potrošene osjećaje", dodala je.

Podsjećamo, Robert i Barbara upoznali su se kad ju je on ugostio u svojoj emisiji na Radio Rijeci. 2006. godine počelo se šuškati o njihovom prekidu, no ni tada nisu htjeli ništa komentirati. Ferlin je samo jednom na pitanje kako održavaju vezu na daljinu rekao: "Skupo me košta. Točno onoliko koliko stoji cestarina Zagreb - Rijeka."

Nakon prekida godinama se nisu sreli te su više od desetljeća izbjegavali zajednička pojavljivanja ili suradnje.

Pročitajte više