Bivši pjevač Spandau Balleta optužen da je silovao žene dok su spavale i sve snimao

Foto: Profimedia

Nekadašnji pjevač benda Spandau Ballet Ross William Wild optužen je za niz seksualnih prijestupa. Pjevač, čije je pravo ime Ross Davidson, optužen je za zlostavljanje pet žena, od čega je silovao tri žene, te sud navodi da je sebe snimao kako zlostavlja žrtve dok su spavale, prenosi Independent. 

Snimao se dok seksualno zlostavlja žene

Suđenje 36-godišnjem pjevaču počelo je u utorak na londonskom sudu, gdje se govorilo da je Ross imao "mračniju" stranu s fantazijom da ima seks sa ženama dok one spavaju. Navodno se snimao dok siluje ženu u svom stanu u sjevernom Londonu u listopadu 2013. godine. 

Tužitelj Richard Hearden rekao je sudu da je još jedna žena rekla policiji da nije znala da se pjevač snimao dok joj je dirao grudi. Još jedan napad navodno se dogodio u Cannesu u Francuskoj u svibnju 2018. kad je glazbenik otišao na filmski festival.

Optužen je da je silovao i četvrtu ženu u svom domu i snimio spolni čin bez njezina pristanka, a na sudu se navodi da se Ross prema njoj ponašao kao prema "seksualnoj robinji". 

"Optuženi je, ako su ove stvari istinite, bio krajnje manipulativan i sadistički pojedinac. Žena je korištena kao neka vrsta seksualne robinje. Želio je imati spolne odnose pet ili šest puta na noć. Kad je rekla da joj je to previše, natjerao ju je na seks", kazao je tužitelj. 

Pjevač poriče optužbe

Peta žena otišla je u njegov dom 2015. godine, a upoznala je zvijezdu tri godine ranije na stranici za upoznavanje, rečeno je na sudu. Tužitelj je rekao da se žena probudila u Rossovom krevetu i shvatila da je siluje dok je ona spavala.

Neke od tih žena nisu bile svjesne da ih je Ross snimao sve dok im policija nije pokazala šokantne snimke. Pjevač se na sudu rasplakao. Njegov odvjetnik Chris Toms na sudu je rekao da je on profesionalni glazbenik i poručio da njegov klijent čvrsto odbacuje optužbe za silovanje.

Wild je rekao da je "sve bilo sporazumno između njega i dotičnih žena". Također je negirao tri točke optužnice za silovanje, tri točke za seksualni napad, jednu točku za voajerizam, jednu točku zastrašivanja i jednu za manipulativno ponašanje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.