Mel B završila u bolnici: Bivši tvrdi da ga je varala sa slavnim kolegom

Foto: Youtube/ Instagram

KAKO se razvod Mel B i Stephena Belafontea sve više razvlači po medijima, tako malo po malo cure detalji njihovog više nego mučnog braka.

Prema najnovijim objavama, Belafonte je bivšu Spajsicu u napadu ljubomore optužio da je imala aferu sa Simonom Cowellom.

Mel je 2014. bila jedan od članova žirija u američkom talent showu "X Factor" i trebala je sudjelovati dvije večeri, ali prvi se večeri nije pojavila jer je završila u bolnici. Idućeg je dana ipak došla na snimanje, ali s modricama na licu i rukama.

Iako ne postoje nikakvi dokazi da se išta događalo između Mel B i Simona, čini se da se Belafonteu nije svidjelo koliko njegova supruga spominje najpoznatijeg člana žirija.

Bivša Spajsica otkrila: "Muž me mlatio i tjerao na seks utroje, a dadilja je zatrudnjela s njim

"Nije mogao kontrolirati ljubomoru i bijes kad se odlučila pojaviti u takvom showu zajedno s prominentnim i uspješnim ljudima koje on nije poznavao. Napravio joj je scenu koja je ozbiljno poljuljala stabilnost njihova braka", podijelio je izvor blizak bivšim supružnicima.

Svjedoci tvrde da je potpuno podivljao kad je, tijekom snimanja showa, Mel u šali uhvatila članicu žirija za stražnjicu.

Svi sudionici showa tvrde da u Belafonteovim optužbama nema nikakve istine i da između Mel i Simona nije bilo čak ni bezazlenog flerta.

"Ona je Simonu draga i smatra je velikom profesionalkom, ali njihov je odnos isključivo na prijateljskoj razini", objasnili su.

Progovorio i šogor Mel B: "Mogla je pronaći i boljeg muškarca od mog brata"

Mnogi su je već tad nagovarali da se makne od njega, ali usprkos tome što je nakon velike svađe završila u bolnici zbog predoziranja tabletama, Mel se pomirila s bivšim suprugom i poricala njegovu sklonost nasilju, piše The Sun.

Njegova nezgodna narav je izašla na vidjelo tek početkom ove godine kad je Mel predala zahtjev za razvod.  

Pročitajte više