Bivši Vatreni snimljen na tribinama u Hamburgu, rijetko se pojavljuje u javnosti

Foto: Luka Stanzl/Marko Lukunic/PIXSELL

Bivši Vatreni Ognjen Vukojević snimljen je na tribinama u Hamburgu tijekom utakmice Hrvatske i Albanije. Ognjen je za hrvatsku reprezentaciju igrao od 2007. do 2014., kada je otišao u mirovinu nakon Svjetskog prvenstva u Brazilu.

Nosio je crvenu majicu s logom HNS-a i sunčane naočale.

Od skandala s bivšom suprugom rijetko je u javnosti

Otkako se 2020. godine našao u središtu skandala nakon što je zbog prijetnji bivšoj supruzi Andreji prijavljen policiji, Vukojević se povukao iz javnog života.

Ognjen i Andrea u braku su bili četiri godine, a nevolje su započele kada je Vukojević prijavljen za obiteljsko nasilje. Bivša misica prijavila ga je policiji i optužila da je tijekom obiteljske svađe pijan prijetio njoj, njezinoj majci i sestri. Odbila je svjedočiti, nakon čega je prijava odbačena.

Vukojević se nakon svega tada oglasio pisanom izjavom:

"Mogu potvrditi kako sam zbog određenih nesuglasica sa suprugom obavio razgovor u Državnom odvjetništvu. Pušten sam uz obvezu da, dok se ove nesuglasice u potpunosti ne riješe, ne živimo u istom kućanstvu. Vjerujem kako ćemo ovu situaciju uskoro riješiti u krugu obitelji, a do tada vas molim za razumijevanje u potrebi da naše obiteljske stvari zadržimo u svoja četiri zida." No situaciju nisu riješili te su se razveli.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.