Bivšu Miss Universe SAD-a Rimu Fakih uhitili jer je vozila pijana, "napuhala" dva promila

LIJEPA Rima Fakih, Miss Universe SAD-a 2010. i prva Arapkinja kojoj je pripala titula najljepše Amerikanke, uhićena je u subotu ujutro u blizini Detroita zbog vožnje pod utjecajem alkohola. Zakonski dozvoljena granica u američkoj saveznoj državi Michigan iznosi 0,8 promila, a Rima je "napuhala" čak 2,0 promila.

Iako se prvotno pokušalo zataškati da je bivša missica vozila pijana, njen odvjetnik Doraid Elder je naposljetku potvrdio da je za volanom bila doista ona te je medijima i javnosti prenio njenu ispriku: "Preuzima punu odgovornost i želi se ispričati svima koje je iznevjerila".

Na novi skandal koji se veže uz Rimu se osvrnuo i vlasnik licence izbora za Miss Universe SAD-a, Donald Trump: "Vrlo sam iznenađen ovime i, moram priznati, jako razočaran. Nadam se da je dobro".

Podsjetimo, ovo nije prvi put da je Rima popunila medijske stupce ponašanjem ne baš primjerenim jednoj missici, koja bi trebala biti uzor mladim djevojkama. Samo dan nakon što je osvojila krunu Miss Universe SAD-a, ljepotica iz Queensa našla se u skandalu koji ju je mogao stajati titule. Rima je 2007. godine bila sudionica "Stripper 101" natjecanja kojeg je organizirala jedna lokalna radijska postaja u Dearbornu, a fotografije su još jednom objavljene nakon što je ljepotici pripala kruna. Unatoč striptizu krunu je uspjela zadržati.

Pročitajte više