Bizarni reality u Srbiji: Oženjeni pjevač se seksao pred kamerama, a onda je u kuću ušla njegova žena

Foto: Instagram/YouTube

KADA smo pomislili da su realityji dotaknuli dno dna, srbijanska Pink televizija počela je emitirati reality show Zadruga. Iako su kružile priče da će Željko Mitrović, idejni začetnik projekta i vlasnik televizije, donijeti bebu u reality, to se ipak nije dogodilo, ali u su show ušli likovi koji gledanost dižu do nevjerojatnih brojki i svakodnevno zabavljaju Srbe.

Nakon što je iz Zadruge izašao Zoran Marjanović kojeg su nakon nekoliko sati uhitili zbog ubojstva supruge Jelene, u showu se počela prikazivati bračna nevjera, nalik onoj kakvu su imali Marijana i Nemeš.

Pjevač Slobodan Radanović je pred kamerama, iako je oženjen, započeo vezu s modnom blogericom Lunom Đogani, kćerkom poznatih pjevača Gagija Đoganija i Anabele Atijas. Par se pred kamerama ljubio, grlio, a pao je i seks i to nekoliko puta.

Vjerovali ili ne, produkcija je u show odlučila pozvati Radanovićevu suprugu Kristinu koja je pristala i ona sada živi pred kamerama s mužem i njegovom ljubavnicom. Pjevač i blogerica nastavili su vezu i pred njegovom suprugom, te se sada svih troje bore za glavnu nagradu koja iznosi 50 tisuća eura.

Pročitajte više