Bizarni seksualni čin sve je popularniji: "Rekao sam njenom mužu da gleda"

Foto: 123RF

OSIM ako niste ljubitelj stare engleske poezije, male su šanse da poznajete značenje riječi cuckold.

U tom slučaju slijedi mala lekcija. To je stara engleska riječ kojom se opisuje muškarac oženjen nevjernom ženom, a može i opisivati sam čin, odnosno kad jedan muškarac spava sa ženom drugo muškarca. Odnosno, pretvara ga u rogonju, kako bi se reklo u Hrvata.

Engleski naziv potječe od ptica kukavica, odnosno njihove navike da guraju svoja jaja u tuđa gnijezda. U današnje se vrijeme ta riječ ipak najviše koristi za opisivanje rastućeg seksualnog trenda, piše Lad Bible.

Taj seksualni čin uključuje troje ljudi - muža, ženu i još jednog muškarca, a muž nije dio samog čina. Ukratko, poanta je da muž promatra seks svoje žene s drugim tipom. Varijacije su razne, nekima se sviđa da ga žena i ljubavnik vrijeđaju, neki vole primati naredbe...

Postoje i imena za pojedine članove ovog trojca. Tako je muž rogonja, dok je ljubavnik bik.

Očito ovaj seksualni čin nije za svakoga, no sudeći po Googleovim trendovima, broj pretraga za ovim pojmom neprestano raste. Čak je u siječnju ove godine pretekao dotad popularan pojam seksa u troje.

>>>"Želite sretnu vezu ili brak? Pustite partnera da se poševi s drugom osobom ispred vas"<<<

Ako ste zainteresirani za ovako nešto, na internetu ćete naći ekipu koju to također zanima. Okupljaju se na specijaliziranim forumima, koje i nije tako teško naći. 

Britanski Metro pročešljao je te forume i našao nek svjedočanstva.

"Užitak je biti muškarac pozvan da zadovolji ženu pred njenim mužem. Prije nekoliko dana posjetio sam jedan bračni par i proveo s njima nekoliko sati. Mužu smo naredili da nam skuha kavu i napravi tost. S obzirom na to da je muž biseksualan, naredio sam mu da nas gleda te da me oralno zadovolji. Sviđa mu se osjećaj poniženja kad mu žena uživa u seksu s drugim. Ponekad se i on smije seksati s njim pred drugim muškarcem", opisao je muškarac koji se predstavio kao Harry iz Londona.

"Volim ponižavati muža. Naređujem mu da mi donese pivo, koje potom pijem dok mi je njegova žena u krilu. Kad je riječ o seksu, uvijek ga izbacujemo iz sobe dok se seksamo", opisao je pak stanoviti Elliot.

Pročitajte više