Bizarni trend preplavio Instagram: Ovo su tri najpopularnija Živa Kena na svijetu

Foto: Instagram

POPLAVA suludog trenda u kojemu se žene i muškarci plastičnim operacijama, botoksom i rigoroznim dijetama pokušavaju pretvoriti u žive lutke iz emisija o bizarnim ljudima prelila se na Instagram, pa su glavni akteri misije Živi Ken dobili svoje mjesto pod suncem i na ovoj društvenoj mreži skupljaju fanove i hejtere.

Oni su željni pažnje, smatraju se idealima ljepote i o svakom svom novom zahvatu obavještavaju široku javnost. I da, nikada ne žele prestati.

Rodrigo Alves osigurao je svoje tijelo na milijun dolara. Brazilac je na plastične operacije i korekcije potrošio gotovo 400.000 dolara, a samo nos je operirao šest puta. Rodrigo obožava botox, jaku šminku, kontaktne leće u boji i posjete plastičnom kirurgu. Navodno voli žene, i često ga fotkaju u društvu prirodnih i plastičnih ljepotica. Svoj bizarni hobi je odlično unovčio, a na društvenim mrežama ga ukupno prati pola milijuna ljudi. 

Mauricio Galdi Rodrigov je sunarodnjak koji je brand "Živi Ken" odlično unovčio. Izgled kojim je to postigao duguje brojnim plastičnim operacijama - dosad ih je, kako navodi, napravio osam. Galdi priznaje da je oduvijek bio fasciniran lutkama Barbie i Kena, te da je kao dijete zavidio djevojčicama koje su se njima igrale, no on im se nikada nije pridružio zbog straha od osuda društva.

Justin Jedlica smatra da izgleda savršeno. Nakon desetaka tisuća dolara koje je iskeširao u ordinacijama plastičnih kirurga zadovoljan je svojim izgledom i ne krije da voli dečke. Gaji prijateljstvo s hrvatskim Kenom Nevenom Ciganovićem, s kojim se nedavno družio u Splitu.

Pročitajte više