Bizarni TV show: Muškarci se natječu da ovoj ženi naprave dijete

Foto: Instagram

ČAK 15 MUŠKARACA natječu se tko će napraviti dijete 40-godišnjoj ženi u novom Foxovom showu Labor of Love.

Show vodi Kristin Davis, najpoznatija po ulozi konzervativne Charlotte u seriji Seks i grad. Glavna protagonistica je Kristy Katzmann, koja želi imati dijete prije nego joj otkuca biološki sat, a trenutno je razvedena.

Kako kaže, nakon godina u kojima je na prvo mjesto stavljala svoju karijeru, želi pronaći muškarca svog života, ali još važnije oca svog djeteta. 

"Upravo sam napunila 40 godina i prekinula vezu. Pokušala sam se snaći na spojevima jer želim zasnovati obitelj, a vrijeme nije na mojoj strani. Mislim da će se puno žena poistovjetiti s mojom pričom", rekla je.

S obzirom na to da bi rezultat showa trebala biti beba, jasno je zašto je on kontroverzniji od većine sličnih emisija u kojima se traži partner.

Prva emisija počinje doniranjem sperme. Dok muškarci čekaju u redu da napune čašiću, Davis im objašnjava da će se njihova sperma analizirati i provjeriti njihova plodnost, a o tome ovisi hoće li ostati u showu.

Producentica showa Lauren Girion priznala je da muškarci nisu znali da će donirati spermu dok im to Davis nije rekla pred kamerama.

"Pristali su", prokomentirala je.

Osim toga, morat će pokazati kako se snalaze s djecom, mijenjati pelene, paziti na sobu punu djece, a spojit će ih i na aparat koji simulira porođajne bolove.

"Jedan od mojih najvećih strahova bio je da neće biti muškaraca koji ovo žele. Mislim da je pravi test bila analiza sperme čim su me upoznali", komentirala je Katzmann.

Dodala je da joj je najteže poslati svakog tjedna jednog muškarca doma.

Pročitajte više