Bjelogrlić nakon napada na Antonijevića: Reagirao sam na njegove grozne provokacije

Foto: Radule Perisic/ATAImages/PIXSELL

DRAGAN BJELOGRLIĆ jutros je u policijskoj pratnji doveden na saslušanje, gdje je pred tužiteljstvom dao svoj iskaz nakon fizičkog napada na redatelja Predraga Antonijevića, nakon čega mu je ukinuta mjera zadržavanja u pritvoru i pušten je da se brani sa slobode. 

Po izlasku iz tužiteljstva dao je izjavu za medije u kojoj je zahvalio policajcima i djelatnicima u tužiteljstvu.

"Uvijek sam se pitao zašto volim ovaj grad i shvatio sam da je i u najtežim trenucima ovaj grad uz mene. Ja im se zahvaljujem što su bili profesionalni, zahvaljujem se tužiteljstvu što nisu podlegli pritiscima, što su profesionalno i ljudski uradili ovaj posao, i što su mi dali mogućnost da objasnim što se zaista desilo. To što se zaista dogodilo nije ništa od onoga što su pisali režimski tabloidi", rekao je Bjelogrlić, a prenosi Blic.

U nastavku je istaknuo da mu je žao što je, kako kaže, nasjeo na provokacije Antonijevića koje traju više od godinu i pol dana.

"Žao mi je što se gospodin Antonijević pojavio, ne znam zašto, baš u trenutku kada sam imao dvije veličanstvene premijere, žao mi je što nisam izdržao da dostojanstveno ignoriram te njegove grozne provokacije, što sam dozvolio da ovo baci sjenku na ova dva bitna događaja koji su bili u Nišu. Žao mi je što sam to i uradio", rekao je Bjelogrlić.

Bjelogrlićev odvjetnik Goran Draganić pojasnio je da kod Bjelogrlića vještačenjem nisu nađene nikakve psihoaktivne supstance ni nedozvoljene količine alkohola.

"Na snimci se vidjelo da nije postajao nikakav mučki napad s leđa. Apsolutno sve je utvrđeno današnjim informacijama i današnjom odlukom Osnovnog javnog tužiteljstva", rekao je odvjetnik.

Bjelogrlić je potom pojasnio i što se zapravo dogodilo.

"Ja se uopće nisam uputio ka njemu, to zna hotel Ambasador, ja sam krenuo u WC, na njegovo dobacivanje sam reagirao", zaključio je Bjelogrlić.

Pročitajte više