Blac Chyna prodaje svoju odjeću, torbe i cipele kako bi mogla platiti račune

Foto: Instagram

BLAC CHYNA, pravim imenom Angela Renee White, zbog financijskih problema prodaje osobne stvari. TMZ je došao u posjed dokumenata koji ukazuju da reality zvijezda i manekenka prodaje svoju odjeću, torbice i cipele preko interneta kako bi spojila kraj s krajem.

Chyna tvrdi da je jedino prodajom svojih stvari prijateljima i preko interneta mogla platiti račune. U dokumentima navodi da je zaradila 178.000 dolara, no kaže kako je to samo privremeno rješenje jer ubrzo više neće imati stvari za prodaju.

Navodno je zamolila i repera Tygu za pomoć dok se još bore oko skrbništva nad desetogodišnjim sinom Kingom.Tvrdi da joj se računi gomilaju zbog sudske bitke s Tygom, pa traži da joj on plati 125.000 dolara za pokrivanje njezinih pravnih i računovodstvenih troškova.

Dodala je kako reper odbija izravno komunicirati s njom i dati joj informacije o njihovom sinu s kojim se ona viđa samo jednom tjedno. Chyna je zbog toga ujedno tražila i sudski nalog za uspostavljanje redovnog viđanja s Kingom. Međutim, izvori bliski bivšem paru za TMZ su ispričali da je Tyga plaćao Kingovu školarinu u privatnoj školi, djetetove medicinske račune i svakodnevne životne troškove. 

Pročitajte više