Black Friday u Fitness.com.hr-u: Prilika koja se ove godine ne propušta!

Foto: Press

BEZ obzira na to jeste li shoppingholičari ili ne, Black Friday (27.11.) je dan koji trebate iskoristiti! Ponekad je to prilika da kupite nešto što si odavno želite, ali vam je redovna cijena previsoka, a ponekad ćete jednostavno iskoristiti priliku da proizvode koje i inače kupujete ovaj put kupite povoljnije pa se osigurate za dulje vrijeme. 

Uz navedeno, Black Friday može biti izvrsna prilika da odradite i kupnju božićnih i novogodišnjih darova i tako izbjegnete prosinačke gužve!

Ako postoji mjesto koje za Black Friday ne smijete propustiti, onda je to svakako Fitness.com.hr!

Ako držite do svoga zdravlja, sigurni smo da znate važnost redovne tjelesne aktivnosti i zdrave prehrane za svoje ukupno zdravlje, ali i dobro raspoloženje i – dobar izgled. 

Sve što vam je potrebno za kvalitetan fitness trening, nutritivno bogatu prehranu i dodatke prehrane koji će potpomoći u realizaciji vaših ciljeva naći ćete u Fitness.com.hr Webshopu i trgovini koja se nalazi na adresi u Zagrebu: Horvaćanska cesta 178 (Prečko).

Povodom Black Fridaya u Fitness.com.hr Webshopu i trgovini pronaći ćete vrhunske popuste do čak 50% na različitim kategorijama proizvoda. U ponudi su fitness oprema, zdrava hrana i dodaci prehrani i u Fitness.com.hr Webshopu i trgovinama za sebe ćete pronaći nešto za sebe, bez obzira jeste li sportaš, rekreativac ili se samo zdravije hranite i brinete o vlastitom zdravlju. 

Fitness.com.hr je pripremio sljedeće popuste za sve: 

Iskoristite priliku i odradite dobar shopping za svoje zdravlje, trening i prehranu, ali i za darove za svoje najdraže! 

Stavite si alarm ili napomenu i vidimo se u Fitness.com.hr-u 27.11.!

Pročitajte više