Blake Lively otkrila detalje provoda u Vegasu: Prvi put sam djecu ostavila kod kuće

Foto: Profimedia

Blake Lively bila je na ovogodišnjem Super Bowlu, a utakmicu je pratila u društvu prijateljice, pop zvijezde Taylor Swift. Glumica je strastveno navijala, a njene fotografije obišle su svijet.

Djevojke su utakmicu pratile u VIP loži, a slavlje su nakon pobjede Chiefsa nastavile u noćnom klubu. Sada se Blake oglasila o ludom provodu u Las Vegasu, gdje je bio održan Super Bowl. Kaže da je ovo prvi put da je ostavila djecu kod kuće, sa suprugom Ryanom Reynoldsom.

"Prošli tjedan sam ostavila svoju djecu prvi put i obukla hlače koje su bile cipele. Slikala sam se naopako i nisam imala pojma", napisala je uz niz fotografija iz provoda. Otkrila je i da je nosila narukvicu prijateljstva, koja ju podsjeća na njenog supruga.

Lively je na tribinama, osim svojim navijanjem, pažnju privukla i skupocjenim nakitom koji je nosila. 

"Posudila sam više nakita nego kostur u Piratima s Kariba. I išla sam u klubove. Sada znam kako bi izgledala moja epizoda Zone sumraka", napisala je Blake.

Ryan nije bio u Las Vegasu

Dok je ona bila na Super Bowlu, Reynolds je bio kod kuće. I morao se našaliti nakon što je njegova supruga ukrala svu pozornost na tribinama Super Bowla.

Glumac je na Instagramu objavio fotku na kojoj nasmijano pozira uz televizor na kojem je prizor iz trailera za novi Deadpool. Držao je mobitel u ruci pa se našalio: "Jesu li svi vidjeli trailer za #Deadpool? I je li itko vidio moju ženu?"

Pročitajte više