Blake Lively otkrila tajnu uspješnog braka s Ryanom Reynoldsom: Imamo jedno pravilo

Foto: Instagram

Blake LIVELY otkrila je jedno pravilo koje ona i njezin suprug Ryan Reynolds uvijek slijede kako bi održali iskru u braku. 36-godišnja glumica i 47-godišnji glumac, koji su u braku 12 godina, vrlo su jasno dali do znanja da neće dopustiti da Hollywood utječe na njihov ljubavni život.

Unatoč svojim zauzetim rasporedima, par je rekao da nikada ne rade u isto vrijeme i da to čini njihov brak jačim. Gostujući u emisiji Further Ado, zvijezda Tračerice objasnila je da iako je njoj i njezinom mužu posao važan, oni nikada ne žele da se on ispriječi između njih.

"Kada smo Ryan i ja započeli vezu, postavili smo pravilo da ne radimo u isto vrijeme kako bismo uvijek mogli dati prioritet našem privatnom životu", izjavila je. Glumica je objasnila da je ponekad njoj i Ryanu bilo teško držati se svog pravila, ali da ga smatraju jako važnim.

Blake i Ryan imaju jedan od najskladnijih holivudskih brakova. Poznati su po tome što često zadirkuju jedno drugo na društvenim mrežama. Zajedno imaju četvero djece, od čega tri kćeri - James (9), Inez (7), i Betty (4). Ime i spol četvrtog djeteta još nisu otkrili.

Pročitajte više