Blanka Vlašić pokazala savršene noge u kratkoj crnoj haljinici

BLANKA VLAŠIČ svoj je sjajan rezultata na atletskom Kupu kontinenata proteklog vikenda dostojno proslavila sinoć na završnom partyju u hotelu Le Meridien Lav u Splitu. Blanka se sa širokim osmijehom na licu družila i spremno pozirala, a prisutne je, osim pobjedom u skoku u vis, sigurno zadivila i pojavom. U jednostavnoj crnoj haljini, Blanka je pokazala svoje duge noge te sigurno izmamila brojne muške uzdahe.

Na partyju su okupljene zabavljali Alma Karmelić i bend Black Coffee, a za dobru atmosferu potpomognutu glazbom brinuo se i Neno Belan, ovoga puta u ulozi DJ-a. Gosti su sinoć uživali i u nastupu violončelistice Ane Rucner. Osim na terasi hotela, na kojoj je bijela boja bila apsolutni hit, gosti su se zabavljali i na plaži, a kada bi ogladnjeli, birali su jedan od brojnih specijaliteta s ogromnog švedskog stola. Vedru noć gostima na partyju organizatori su dodatno uljepšali velikim vatrometom.

Osim Blanke, na partyju su bili i njezin tehnički trener Bojan Marinović, sportaši Martin Bernard, David Oliver, Debbie Dunn, Wilson Kipketer, Deni Lušić, David Rudisha, hvarski gradonačelnik Pjerino Bebić, splitska dogradonačelnica Anđelka Visković te mnogi drugi.   

Pročitajte više