Blaženko i Nikolina Lacković te Goran Navojec i Larisa Lipovac špicom prošetali sinove

NAKON proteklog kišnog tjedna, sunce je ovog ponedjeljka na zagrebačku špicu ponovno izmamilo mnoga poznata lica. Kavicu su tako, između ostalih, popili i odvjetnik Čedo Prodanović te bivši predsjednik uprave Hrvatske poštanske banke Josip Protega. Bogovićevom ulicom je prošetao i vlasnik Hoto Grupe Tomo Horvatinčić. Glumac Janko Rakoš u šetnju je poveo sina Aleksa. Špicom je prošetala i Iva Majoli.

Rukometaš Blaženko Lacković i njegova supruga Nikolina špicom su u dječjim kolicima provezli šestomjesečnog sina Luku. Maleni Luka se, podsjetimo, početkom prosinca prošle godine rodio u Hamburgu. Lacković je suprugu zaprosio u Parizu ispod Eiffelova tornja, a vjenčali su se u Zagrebu u lipnju 2007. godine.

Glumac Goran Navojec i njegova supruga, koreografkinja Larisa Lipovac, u suncu na špici su uživali zajedno sa dvomjesečnim sinom Grgurom. Par se prošle godine vjenčao na Visu, a slavlje je trajalo dva dana - prvi je dan obavljeno formalno vjenčanje u crkvi, a drugi je dan priređena proslava na plaži. Sina je Larisa sredinom travnja rodila u jednoj zagrebačkoj klinici.

Pročitajte više