Bloger Krule novi komentator u Nedjeljom u dva: "Očekuju pičkaranje pa ih rastuži što sam fin"

Screenshot: HRT

POPULARNA emisija Nedjeljom u dva Aleksandra Stankovića od ove godine ima novog komentatora. Novinara Borisa Rašetu ove godine zamijenio je popularni bloger Jadranko Hodak koji je široj javnosti puno poznatiji kao bloger Krule.

"Nije se dogodilo ništa nepredviđeno. Imao sam s Acom dogovor na jednu sezonu i to je isteklo. Usput, već sam na pola sezone bio iscijeđen kao limun, meni je to bilo strašno zahtjevno za raditi. Tako da ću se godinu dana samo odmarati", priznaje Rašeta.

 

U novoj sezoni, novi komentator :-)

Posted by Nedjeljom u 2 on Thursday, September 10, 2015



Na pitanje zašto je baš on izabran da komentira goste u prilogu unutar emisije, Krule spremno odgovara:

"Kao što ni tebi nije jasno zašto baš ja, tako nije ni meni. Javili mi se, pitali me ako bi radio komentare. Znači autorsko djelo naručuju od mene pa ja pristao pod njihovim uvjetom da ne psujem, a oni da me neće cenzurirati. I eto, jebi ga, to je to".

Ne zamara se negativnim kritikama

Krule se ne zamara negativnim kritikama i kaže da je to u ovom poslu normalno.

"Uglavnom očekuju pičkaranje pa ih rastuži što sam fin. Jebeš ti onog koga svi hvale. Dok sam samo pisao onda je bilo "Lako ti tako srat za ekranom kompjutera, reci to javno ako imaš muda!" Sad kad velim javno, opet nekom ne valja", govori Krule.

Krule na svojim javnim nastupima često psuje. Na HRT-u to mu, spomenuli smo već, nije dozvoljeno. S druge strane, oni njega neće cenzurirati i toga se, priznaje, drže.

"Svaki komentar šaljem na pregled prije snimanja. Do sada sam imao 3 komentara, svaki su uzeli odmah, bez ikakve molbe da nešto mijenjam, reklo bi se od prve", završava Krule.

 
Bloger Krule

Komentara Jadranka Hodaka/Blogera Kruleta

Posted by Nedjeljom u 2 on Monday, September 28, 2015

 

 
Bloger Krule

Komentar Jadranka Hodaka/Blogera Kruleta

Posted by Nedjeljom u 2 on Sunday, September 20, 2015

 

 
Bloger Krule

Komentar Jadranka Hodaka/Blogera Kruleta

Posted by Nedjeljom u 2 on Sunday, September 13, 2015

Pročitajte više