Blogerica obišla lokacije Igre prijestolja i Winnetoua te napravila odličnu reklamu Hrvatskoj

Foto: Instagram

BLOGERICA Andrea David iz Hamburga posljednje tri godine obilazi lokacije na kojima su snimljene svjetski poznate serije i filmovi, a najveću pozornost javnosti donijele su joj fotografije koje je snimila na lokacijama na kojima je snimljena popularna Igra prijestolja.

Andrea prizore sa stvarnih lokacija spaja s fotografijama scena iz filmova i serija te tako nastaju zaista posebne Instagram fotke. Obišla je cijeli svijet, a nije mogla preskočiti ni Hrvatsku. Kula Minčeta, Jezuitske stube, arboretum Trsteno, Lokrum, samo su neke od lokacija Igre prijestolja koje je dočarala svojim pratiteljima na Instagramu.

Nije zaboravila spomenuti i snimanje Ratova zvijezda u Dubrovniku, a prisjetila se i legendarnog Winnetoua pa je posjetila Starigrad, kanjon Zrmanje, Pltivička jezera, Krku te dojmove opisala na svom blogu. Zrmanju je nazvala "najčarobnijim od svih lokacija iz filmova Karla Maya", a obožavateljima kultnog filma preporučila je i posjet Tulovim Gredama te muzeju Winnetoua u Starigradu.

Pročitajte više