Boban Rajović pokazao kako je izgledao s kosom, fanovi ne mogu doći k sebi

Foto: Instagram/Facebook

GLATKO obrijana glava danas je zaštitni znak pjevača Bobana Rajovića pa je mnoge njegove fanove iznenadila fotka na kojoj je pokazao da nije uvijek ovako izgledao. 

Na Facebooku je objavio fotku iz jednog izlaska 1989. gdje pozira s prijateljima s bujnom kosom na glavi (Boban je ovaj lijevi). 

"1989. godina na Ibizi u Španjolskoj. Krenuli u provod u klub. Bez mobitela, bez društvenih mreža, ali bilo je onog najbitnijeg. Puno ljubavi, dobrog druženja, sloge i bilo je lijepo. Prošlost je pokojna i ne može se vratiti, ali imamo pravo da se vratimo na trenutke iz prošlosti. Za budućnost nam nitko ne može garantirati kakva će nam biti. Na nama je da vjerujemo i budemo optimisti. Zato živi u sadašnjosti i iskoristi je na najbolji mogući način kakva god da je. Da bi mogao imati lijepe uspomene iz prošlosti i da ulaziš pozitivno u budućnost. Živi sada, a ovo će proći i zvat će se 'nekada'", napisao je Boban uz fotku. 

Fanovi su mu odmah počeli komentirati frizuru. 

"Zar je na ovoj slici Boban Rajović?", "Baš ste bili slatki, samo vam fale grablje i vile da se bacite na posao", "Nema dalje, gasite internete", "Dobro ti stoji kosa Bobane", "Pa ti imaš kosu", bili su neki od komentara. 

Pročitajte više