Body Count i Ice T objavili pjesmu s novog albuma uoči nastupa u Zagrebu

Foto: Press

Kultni hip-hop metalci iz Los Angelesa Body Count i Ice T objavili su singl Psychopath s nadolazećeg albuma uoči koncerta na zagrebačkoj Šalati koji će se održati u nedjelju, 16. lipnja, objavio je organizator koncerta agencija LAA.

Četiri godine nakon što su osvojili Grammyja za Bum-Rush, Body Count objavljuju novi singl, pjesma Psychopath prvi je uvid u novi album Merciless koji će objaviti ove godine. Na pjesmi gostuje vokalist Joe Badolato iz Fit For An Autopsy, koji nadopunjuje razjarene vokalne dionice koje potpisuje Ice T.

Nova pjesma pokazuje da su Ice T i Body Count u naponu snage i nakon više od 35 godina karijere, te spremni za turneju. Merciless Tour bit će prilika čuti presjek karijere, kao i neke nove pjesme s nadolazećeg istoimenog albuma i nagrađivanog Carnivore. 

U Hrvatsku stižu nakon šest godina

Jedan od najvećih bendova koji spaja hip-hop i metal tijekom turneje će nastupiti kao headlineri na velikim svjetskim pozornicama, uz svirke poput onih na europskim festivalima Rock am Ring i Nova Rock, a na zagrebačkoj Šalati svirat će 16. lipnja. Pioniri crossovera predvođeni jednim od najvećih rap izvođača svih vremena, velikim Ice T-jem, zagrebački povratak zakazuju nakon šest godina i mjesecima unaprijed rasprodanog koncerta u Boćarskom domu.

Body Count sviraju sirovi old school crossover, brutalnu mješavinu hip-hopa i metala. Kroz godine su mijenjali postavu, raspadali se i ponovo sastavljali, no kultno sljedbeništvo uvijek ih je čekalo na koncertima diljem svijeta.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.