Bogat i škrt: Robert De Niro ostao dužan dadilji pa joj dao otkaz

DA POSTOJE bogati i škrti ljudi dokazao je i 65-godišnji glumac Robert De Niro. Osim što je dao otkaz dadilji, ostao joj je dužan oko 250 tisuća kuna koje je zaradila prekovremenim radom i da situacija bude zanimljivija, De Niro joj nikada nije dao da uzme godišnji odmor u trajanju od 10 dana.

De Niro ima četiri sina i jednu kćer

"Nikada mi nije isplatio mojih 750 prekovremenih sati, nikada nisam iskoristila 10 dana godišnjeg odmora i još mi je na kraju dao otkaz", izjavila je dadilja Alexis Barry koja je otkaz dobila tek kada se zaprijetila da će ga ona sama dati. "Ne mogu ništa komentirat kad još nisam vidio optužnicu", rekao je De Nirov glasnogovornik, Stan Rosenfield.

Alexis je za popularnog glumca i njegovu suprugu Grace Hightower počela raditi u ljeti 2006. godine, a otkaz je dobila nakon 10 mjeseci. De Niro i njegova druga supruga Grace su u braku od 1997. godine i imaju 11-godišnjeg sina Eliota. Osim njega, Robert također ima i sina Raphaela iz prvog braka s Diahnne Abbott, dva blizanca Juliana Henryja i Aarona Kendricka koje ima s bivšom dugogodišnjom djevojkom Toukie Smith i posvojio je kćer bivše supruge - Drinu.

A.M.
Foto: JLP

Pročitajte više