Bogatašica pokazala ljubimca u Lamborghiniju pa je napali: "Glupo i neodgovorno"

Foto: Instagram

NATALIA ITANI je jedna od bogatašica s Instagrama koja se našla na meti kritika zbog fotki i videa na kojima ponosno pokazuje malenog lava u svom Lamborghiniju. Na Instagramu ju prati skori 250 tisuća ljudi, a zbog fotki koje je objavila, oni su je napali i optužili za zlostavljanje životinja.

"Hej, maleni. Hakuna Matata... jeste li znali? To znači 'bez brige'. Život je kratak, uživaj", napisala je u opisu i pokrenula negativne kritike ljudi. "Lav nije kućni ljubimac", napisala je jedna osoba, a komentari su se nastavili nizati.

"On pripada svojoj mami. Ne tebi, ni jednom drugom ljudskom biću. On nije igračka ili modni dodatak. Srami se!" piše drugi pratitelj. Treći je zaključio: "Divlja životinja pripada divljini. Ne mogu vjerovati ovu glupost", s čime se složio još jedan: "On bi se trebao igrati u savani, ne u tvom autu. Neodgovorno je i glupo od tebe."

Ipak, bilo je i onih kojima je to sve slatko te su i sami poželjeli lavića, a jedna joj je osoba čak savjetovala da pripazi jer "bi joj on mogao izgrebati sjedala".

Pročitajte više