Bogate i samostalne: Ovo su najuspješnije žene nogometaša

Instagram

AKO je vjerovati stereotipu, žene nogometaša nemaju svoje zanimanje i svoje prihode, a njihovi muževi i dečki trude se ispuniti sve njihove želje. Najveći broj WAGs-ica su bivše manekenke koje su prestale raditi nakon što su se udale za slavne nogometaše. 

Budući da njihovi muževi zarađuju masnu lovu, one se ne brinu koliko troše, a zlobnici će reći da je njihov posao da budu lijepe, strpljive i dobre majke pune podrške.

Ipak, neki od najslavnijih nogometaša svih vremena za životne družice su odabrali uspješne žene kojima nisu morali davati svoje kreditne kartice.

Najpoznatija od njih je svakako Victoria Beckham, koja je na početku veze s Davidom bila mnogo bogatija od njega. Iako je Beckham zaradio milijune, Victoria je uvijek zarađivala brdo love. Prvo je bila članica megapopularne grupe Spice Girls, a kasnije je napravila modno carstvo teško milijune dolara.

Shakiri također ne treba novac njezinog partnera Gerarda Piquea. Njih dvoje su u skladnoj vezi već osam godina, ali Pique nikad nije dosegnuo slavu svoje djevojke, ali ni njezin bankovni račun. 

Helena Seger, životna partnerica Zlatana Ibrahimovića je godinama u visokom biznisu. Helena je od Zlatana starija 11 godina, a neki smatraju da je Ibrahimović i van terena zaradio milijune zahvaljujući znanju svoje supruge koja najbolje zna gdje i kako uložiti novac.

Embed from Getty Images

Prelijepa Irene je djevojka argentinskog nogometaša Matea Musacchia i po zanimanju je liječnica. Liječnica koja se povremeno bavi modelingom, pa i na honorarnom poslu utuče još nekoliko tisuća dolara.

 

Pročitajte više