Bogati glumac koji se preko reda testirao ima ideju koja se neće svima svidjeti

Foto: Instagram

IDRIS ELBA vjeruje da bi svijet trebao svake godine tjedan dana ući u karantenu kako bi se sjetio pandemije koronavirusa.

Glumac se nedavno oporavio od koronavirusa zajedno sa svojom suprugom Sabrinom Elom, a bolest je opisao kao definitivno zastrašujuću. Također vjeruje da bi se pandemije trebalo sjetiti svake godine nakon što završi globalna zdravstvena kriza.

"Znate, svi se s ovim nosimo na svoj način, ali definitivno je ovo bio potpuni preokret. Mislim da bi svijet svake godine trebao provesti tjedan dana u karanteni samo kako bi se sjetio ovog vremena. Sjetite se jedni drugih. To rade i druge vrste i to se zove se hibernacija. Podsjeća vas na to da svijet ne ovisi o vama", kazao je za Associated Press.

Idris i Sabrina nalaze se u Novom Meksiku, gdje je glumac radio na projektu prije nego su zatvorene granice. Bili su prisiljeni propustiti šesti rođendan svog sina Winstona, ali se nadaju da će uskoro moći uhvatiti let za London.

Glumac i njegova supruga imenovani su veleposlanicima UN-a koji rade na smanjenju utjecaja covida-19 na poljoprivrednike i proizvođače hrane u ruralnim područjima. 

Sigurno će svi oni koji su zbog pandemije i karantene ostali bez posla i prihoda s oduševljenjem prihvatiti ideju da tako bude svake godine.

 

Pročitajte više