Bogati nasljednici Rajić na Tajlandu s tatom Lukom: Jahali slona, boksali i pucali u streljani

Foto: Instagram

KADA novcem možeš kupiti što poželiš i kada odrasteš u bogatoj obitelji, vjerojatno i navikneš na sve pogodnosti koje ti se nude. Tako jedan od najbogatijih Hrvata Luka Rajić želi svojoj djeci priuštiti sve.

Krenuo je sa svojom novom suprugom Jelenom i sinovima koje je dobio s Bornom Rajić, na luksuzni odmor na odmorište Koh Samui na Tajlandu. 19-godišnj Borna, 17-godišnji Luka i 15-godišnji Fran tako su i Novu godinu proslavili tamo te su podijelili nekoliko fotografija na svojem Instagramu.

Čak je i mama Borna odobrila jer je ispod fotografija na Instagramu ostavila tri srca.


Tako su sinovi nekadašnjeg kralja mlijeka uživali u jahanju na slonovima, borbi s profesionalnim tajlandskim boksačima, a Luka se okušao i u treningu pucanja iz pištolja u streljani.

On je na odmoru odlučio promijeniti izgled pa je svoju tamnu kosu obojio u plavo - možda baš po uzoru na Justina Biebera. Inače, njegova mama Borna nedavno je otkrila u svojem video intervjuu na Youtube kanalu kako njezin sin voli rap i hip hop glazbu. 


Nakon povratka s Tajlanda, družili su se s mamom koja je objavila i fotografiju svoje četvorice sinova kako se zajedno igraju u njezinom stanu u Zagrebu. 

Pročitajte više