Bogati, slavni i loši u seksu: Ove svjetske face ne želite odvesti u krevet

Foto: Guliver/Cover Images/Instagram

SLAVNE osobe često su glavni likovi u seksualnim maštarijama svojih fanova i teško je zamisliti kako omiljena zvijezda nema iznadprosječne ljubavne sposobnosti. Ipak, neki od njih su loši u  krevetu i to su potvrdili njihovi bivši partneri, ili smo svi vidjeli u snimci seksa.

Paris Hilton

Njezin bivši dečko Nick Carter šokirao je javnost detaljima iz njihove spavaće sobe. Navodno je Paris jako nezainteresirana za seks, nema samopouzdanja i često koristi droge i alkohol kako bi se opustila u krevetu, što ponekad završi katastrofalno.

Maria Sharapova

Lijepa ruskinja je tajna seksualna maštarija mnogih obožavatelja tenisa zbog svog izgleda i zvukova koje je ispuštala tijekom teniskih mečeva. Ipak, Maria je u krevetu navodno jako tiha i nezainteresirana.

Eminem

Raper navodno nije previše obdaren ni izdržljiv. Jedna od njegovih bivših djevojaka rekla je kako je potpuno razočarana njegovim izvedbama u krevetu i preporučila svim njegovim budućim curama da mu prije seksa daju "malu plavu pilulu".

Taylor Swift

Navodno se Taylor u krevetu želi samo ljubiti. Prema navodima njezinog bivšeg dečka, pjevačica je jako hladna, nezainteresirana i odbija eksperimentirati.

Tiger Woods

Iako je kroz njegov krevet prošlo više stotina žena, golfer je jako loš ljubavnik. Jedna konobarica s kojom se Woods viđao dok je bio u braku rekla je da što prije želi zaboraviti njegove ljubavničke sposobnosti.

Pročitajte više