Bojan Glavašević brani Severinu nakon golih fotki: "Njena moralna snaga je veća"

Foto: Robert Anic/PIXSELL/Instagram

BOJAN GLAVAŠEVIĆ stao je u obranu Severine nakon što su procurile eksplicitne fotografije.

"Jedini - JEDINI - mogući način gledanja na Severinu je kao na osobu koja godinama trpi suludu količinu kolektivnog nasilja nad vlastitom intimom, pod kojom bi se velika većina ljudi slomila. Društvo i država nisu stali u njezinu zaštitu i time je njezina moralna snaga veća", napisao je saborski zastupnik SDP-a na Twitteru i pokrenuo raspravu.

"Glupost. Ona je sama svoju intimu dala na uvid javnosti i dovela se u poziciju da se o njoj priča i sad očekivati od bilo kojeg društva nekakvo razumijevanje je u najmanju ruku smiješno.Javna osoba,snima porniće i vruće fotografije i ne pazi gdje sve to drži. Ajmo sad moralizirat", odgovorio mu je jedan pratitelj, na što je Glavašević ponovno stao u obranu pjevačice.

"Dakle, ne. I da je točno - a nije - opet nije opravdanje. 'Sama je to tražila. Imala je kratku suknju. Zašto snima fotke ako ih nije spremna dijeliti sa svima?'", napisao je Glavašević i dalje nastavio: "Nasilje nije traženo i nije 'proporcionalno' ničemu. Nasilje je nasilje; nikad nije niti poželjno niti prihvatljivo niti opravdano kao način narušavanja nečijeg prava na privatnost."

Podsjećamo, na internetu su se pojavile eksplicitne fotografije za koje su srpski mediji napisali da se na njima nalazi Severina. Njen menadžer Tomica Petrović za objavu je optužio "bivšeg partnera", a Igor Kojić direktno Milana Popovića koji je nakon toga za Index izjavio: "Fotografije koje su objavljenje su vjerojatno iz iste serije fotografija nastale 2014., kada smo Severina i ja bili u jeku borbe za skrbništvo nad našim sinom i imali smo potpun prekid komunikacije i ja nisam mogao imati ove fotografije."

Inače, Severina je jednu od golišavih fotografija i sama objavila 2014. godine na Facebooku, dok je bila u Parizu sa sinčićem Aleksandrom. 

Pročitajte više