Bojana Gregorić oduševila fanove fotkama starim 10 godina: "Zakaj ti ne stariš?"

Foto: Instagram

BOJANA GREGORIĆ-VEJZOVIĆ oduševila je pratitelje na Instagramu svojim fotografijama starim deset godina.

48-godišnja glumica dobila je brojne komplimente nakon što je podijelila kolaž od dvije fotografije iz svojih tridesetih godina. Na jednoj od njih pozira u sivoj košulji i crnim hlačama dok je na drugoj u opuštenijem i izazovnijem izdanju.

"Moda se definitivno vrti u krug, imam dovoljno godina da to mogu tvrditi! Ovo su fotke stare 10 godina. Košulje s mašnama, hlače širokih nogavica, čizmice do gležnja...Volim reciklirati i nositi stare omiljene komade odjeće, a to znači da ih treba znati čuvati. Jaki mirisi koji preplave ormare bilo da je lavanda ili koji drugi, znaju me i zasmetati", počela je svoju objavu.

"No postoji starinsko rješenje, kesteni! One divlje iz parka malo properem i stavim u ormar, po džepovima, između džempera, a između one robe koja vam duže stoji stavite novinski papir. Trikovi moje majčice koja mi je sačuvala neke svoje prekrasne stvaričice, a takvi komadi robe danas su unikat koji me baš, baš veseli", dodala je.

"Bojana prekrasna....definitivno Vam sve stoji", "I ti si kao tvoja odjeća, jednako dobro izgledaš i sad i prije 10 godina", "Zakaj ne stariš. Vampirka?? Šala... stvarno predivna, meni oduvijek", samo su neke od reakcija.

Glumica je nedavno podijelila i svoju fotografiju iz 2008. godine, kad je također dobila brojne lajkove i komplimente.

Pročitajte više