Bojana Gregorić pokazala srednji prst desnici pa dobila poruku koja ju je razbjesnila

Foto: Instagram

BOJANA GREGORIĆ VEJZOVIĆ objavila je fotografiju na kojoj drži srednji prst u zraku.

"Tbt. 2000. Isti stav. Žene, izađite na izbore dok još možete", napisala je glumica te dodala hashtag "sloboda odabira".

Sličnu poruku i fotografiju objavila je i na Instagram storyju, a onda joj je stigla poruka od jedne pratiteljice koja je napisala: "I izborite se za ubijanje svoje djece."

"Sloboda odabira ženama, sloboda odabira spolne orijentacije, jednakost svima bez obzira na nacionalnost i boju kože! Tko se ne slaže s jednim od napisanog stisne prestani pratiti", poručila joj je jasno Bojana.

Bojana se ovime pridružila mnogim poznatim Hrvaticama koje su slijedile primjer osječke dogradonačelnice Žane Gamoš koja se fotografirala s podignutim srednjim prstom za Miroslava Škoru nakon što je rekao da bi se silovana žena trebala "posavjetovati s obitelji" prije nego što pobaci.

"To što imam vaginu ne sprječava me da mislim da imam veća muda od tebe", poručila je jučer Tatjana Jurić, a srednjak je pokazala čak i Kolinda Grabar-Kitarović.

"Cijeli dan sam iskopčana i sad vidim da je glavna tema imaju li silovane žene pravo glasa. Muškarci nas uzeli u usta i ne puštaju. Popizdila sam. Odjebite više od moje maternice i moje pičke, isto tako i od onih moje prijateljice, kolegice, majke, kćeri ili bilo koje druge žene. Ima da nas pustite na miru i poštujete", napisala je oštro RTL-ova novinarka Danka Derifaj.

Pročitajte više