Boksač Amir Khan čestitao Božić, trolovi ga razapeli: "Sramota za našu religiju"

Foto: Instagram

SLAVNI boksač Amir Khan priznao je da je bio šokiran reakcijama trolova nakon što je na Instagramu pratiteljima i fanovima poželio sretne blagdane.

Obiteljska fotografija razbjesnila je neke njegove pratitelje koji su muslimanskom boksaču zamjerili slavljenje praznika koji se uglavnom smatra kršćanskim. Bivši svjetski šampion i njegova 28-godišnja zaručnica Faryal Makhdoom pozirali su s kćerkama Lamaisah (5) i Alanyon (1) za preslatku fotografiju u identičnim pidžamama, no ona je izazvala različite reakcije.

Trolovi su napali 33-godišnjeg boksača i njegovu obitelj tvrdeći da oni ne bi trebali uživati u Božiću. "Sramota za našu religiju", poručili su mu neki, a takvi komentari natjerali su i njega na reakciju. "Šokiran sam mržnjom koju dobivam na Twitteru i Instagramu jer sam poželio svima Sretan Božić i objavio fotografiju s obitelji u božićnim outfitima. Samo želim tim ljudima reći da me boli ku*ac", poručio je na Twitteru.

No osim brojnih komentara trolova (od kojih je zbog božićnog drvca dobio i prijetnje smrću), Khan je dobio i veliku podršku od mnogih koji smatraju da ima svako pravo slaviti Božić iako je Musliman.

Rođen u Engleskoj, Khan je pakistanskog porijekla i u više je navrata govorio o nadi za boljim prihvaćanjem njegove vjere u Velikoj Britaniji.

Zbog božićne čestitke, trolovi na društvenim mrežama napali su i Novaka Đokovića.

Pročitajte više