"Bolan, vodi ga napolje": Na pozornicu Kafanske večeri u Zagrebu popeo se Spiderman

Screenshot: TikTok

U ARENI Zagreb održan je posljednji ovogodišnji koncert - Kafansko veče,  a uz izvođače na pozornicu se popeo i - Spiderman. "Kakav, bolan, Spiderman? Bolan, vodi ga napolje", rekao je na mikrofon jedan od voditelja Deny Kafanac.

@korner_zastavica Malo sam promjenio masku.. 😅 #foryou #hrvatska #arenazagreb #kafanskoveče @KAFANSKO VEČE ♬ original sound - Korner Zastavica

Potom su zaštitari pokušali obuzdati Spidermana koji se našao kao "uljez" na pozornici. Ipak, mnogi pretpostavljaju da se radi o uigranoj točki. Bilo kako bilo, Spiderman je pobijedio dvojicu zaštitara koji su ga pokušali maknuti s pozornice, pa su oni ostali ležati na podu.

"Tu sam da pijem"

Došao je do njega drugi voditelj Aldin Tucić Tuca i pitao Spidermana može li mu pomoći, na što je akcijski junak odgovorio negativno. "Ne mogu, tu sam da pijem." Potom je nestao među publiku u tamu, vjerojatno da uživa u kafanskoj glazbi i, kako je sam rekao, da pije.

Podsjećamo, goste su sinoć zabavljale najveće folk zvijezde - Đani, Dejan Matić, Jana, Zorana, Emir i Mirko uz pratnju kafanskog orkestra. Karte za Kafansko veče bile su rasprodane već prije nekoliko dana. 

Pročitajte više