Bolesna opsesija: Potrošila pravo bogatstvo da bi izgledala kao vlastita karikatura

Foto: Facebook

TEŽNJA za ljepotom neke ljude može dovesti zaista predaleko.

Krystina Butel potrošila je već više od 130 tisuća funti s jednim ciljem – izgledati kao vlastita karikatura. I to nije metafora.

Ideal kojemu teži njena je nacrtana karikatura koju je dobila na Ibizi kada je imala 15 godina, piše Daily Mail. Danas 31-godišnja Britanka čini sve što je potrebno, ali još uvijek nije zadovoljna.

Neki od tretmana kojima se podvrgnula uključuju pet povećanja prsa, 36 tisuća funti potrošenih na solarije i 48 tisuća na ekstenzije za kosu. Tu je još i botoks, povećanje usana, polutrajna šminka i najbizarnije od svega – bradavice u obliku srca.

"Kada sam prvi put vidjela karikaturu, to je bilo to. Bila sam tako sretna. Konačno sam znala što točno želim biti. Bilo je kao da je umjetnik vidio potencijal u meni, pokazao mi je što mogu biti ako pomičem granice. Karikatura me usmjerila tamo kamo sam htjela ići", kaže Krystina. Priznaje i da je ovisna o tome, ali ne čini je nesretnom.

 

Njen posao nije još gotov – želi podići obrve, još povećati prsa i ugraditi umetke u stražnjicu. Kao inspiraciju je objesila svoju karikaturu u dnevnu sobu.

 

Happy new year to all my friends, fans and supporters I've made in 2015. Here's to all the silicone, fillers, nips,...

Posted by Krystina Butel on 31. prosinca 2015

Njenom zaručniku to nimalo ne smeta. Kaže da je Krystina prekrasna i da i ona i njena karikatura imaju jednako veliku osobnost.

"Mislim da nikad neću stati s operacijama. Kada ostarim, održavat ću lice da zauvijek ostanem ovakva", planira Krystina.
 

 

Pročitajte više